Lucky Star – Igraonica Voždovac, Beograd

Ljubazno i profesionalno osoblje posvećeno Vama i Vašoj deci

Igraonica Lucky Star je opremljena moderno, funkcionalno i pokušali smo da za svaki uzrast naših drugara unesemo nešto što će pružiti maksimalnu zabavu.

Naš cilj je deci pružimo najzanimljiviji sadržaj, da vreme u našoj igraonici provedu aktivno i kvalitetno.

Prostor igraonice je osmišljen i projektovan da deci osigura bezbedan boravak. O deci brine nekoliko animatora i animatorki, koji dodatno brinu o sigurnosti dece.

Lucky star PLAY ROOM je opremljen najsavremenijim konzolama X-BOX i NITENDO WII KINEKT. Konzole su smeštene u tihom delu igraonice, i pružaju vrhunsku interaktivnu zabavu za decu svih uzrasta.

Pored toga za decu se organizuje niz drugih aktivnosti i igara, koje od njih zahtevaju fizičku aktivnost i međusobnu saradnju. Cilj je da se deca kroz igru pravilno razvijaju, da im se jača timski duh i veštine komunikacije.

Igraonica Lucky Star ima i BABY KUTAK sa mini igraonicom u kojoj će najmlađi uživati.
Prostor namenjen za najmlađe opremljen je bazenom sa lopticama, mekim lavirintom sa preprekama u kome je moguće nesmetano i bezbedno provlačenje, skakanje, igranje i sve to u vidokrugu roditelja.

Dok se deca bezbrižno igraju, roditelji mogu da se opuste u postoru predvidjenim za odrasle. Kafe za roditelje ima kapacitet od 60 mesta. Posebno odvojeni prostori za roditelje, slavljenike, pušače i nepušače, kompletno klimatizovan prostor. Roditeljima je takođe dostupan i Wi-fi internet.

Igraonica Lucky Star poseduje:

Baby kutak – fizički odvojen od lavirinta
3D lavirint po evropskim standardima
Diskoteku, za raznorazna takmičenja, karaoke, animacije sa profesionalnom rasvetom i disco laserima
Play Room – X Box, Soni Play Station, Mini hokej

Ljubazno i profesionalno osoblje
Kafe galeriju za roditelje sa pušačkom zonom
Video nadzor, TV
WiFi, klimu, ventilaciju, grejanje
Parking, baštu (do kasnih jesenjih dana)

Lucky Star Diskoteka za decu i tinejdžere

Kada se ugase svetla, prostor se pretvara u diskoteku sa svetlosnim efektima. Tu su i karaoke sa svetskim i domaćim hitovima po izboru i razne druge muzičke igre.

Uz profesionalno ozvučenje, osvetljenje, lasere, i oslikani ambjent diskoteke, deca i tinejdžeri će uživati u proslavi rođendana. Tu su i bežični mikrofoni, projektori i vrhunske karaoke.

Ukoliko volite da igrate i pevate, ovo je pravi izbor za vas. Pevajte omiljene domaće i strane hitove u specijalnom opremljenom prostoru i provedite se kao nikada do sada.

disko

diskoteka-lucky-star3

diskoteka-lucky-star2

diskoteka4